Ontvangst

PRIVÉ VERBLIJF IN PALISEUL

Welkom
bij Temple des Abbys

In het hart van het gehucht Beth.

Op 150 meter afstand van de gîte, stroomafwaarts van de “Petite de Rue”, stroomt de rivier “Our” naar het gelijknamige dorp in het Noorden. Voorbij de rivier komt u in een mooi bos terecht, waar vele gemarkeerde wandelingen op u staan te wachten.

Een beetje geschiedenis

De Tempel van de Abdijen is gevestigd in wat oorspronkelijk de stallen waren van de naastgelegen kasteelboerderij. Beide gebouwen werden in de loop van de 19de eeuw gebouwd en vormden samen met de boerderij stroomafwaarts gelegen een duidelijk geheel van de abdijheerschappij die door de orde van de Visitandines werd bezet.

Lees verder

Beschrijving van het huis

U kunt het pad van de zon volgen dankzij de drie beschreven terrassen aan de oost, zuid en west van het gebouw.

Westkant, is de grote stenen barbecue en tafels en stoelen om ’s avonds van te genieten
tussen gasten.

De tuin is ideaal gelegen op het zuiden om te genieten van de zonnige dagen en het prachtige uitzicht op
De vallei.

Het huisje is verdeeld in drie hoofdruimten:

De eerste is een polyvalente ruimte die fungeert als speelkamer:
Er is een kaartspeltafel, een poolbiljarttafel, een pingpongtafel, een “kicker” en ook fitnessapparatuur.

De tweede ruimte bestaat uit de open keuken met uitzicht op de eetkamer:

De keuken is uitgerust met een 5-pits gasfornuis, twee elektrische ovens, twee magnetrons, een waterkoker, koffiezetapparaten met middelgrote en grote capaciteit, een Senseo-toestel, twee spoelbakken, een professionele vaatwasser en al het benodigde keukengerei voor het bereiden van maaltijden en gebak.

De eetkamer bestaat uit twee grote eiken tafels die tegen elkaar zijn geplaatst, 26 bistrostoelen en een servieskast.

De derde ruimte bestaat voor de helft uit een vierkante woonkamer met een centrale vierzijdige open haard en talrijke zitbanken. De andere helft is opgedeeld in een tv-kamer (groot scherm + dvd), garderobe en aparte heren- en damestoiletten.

Het gebouw bestaat uit twee vleugels die worden bediend door onafhankelijke trappen en verbonden zijn door twee tegenover elkaar liggende doorgangen.

Elk van beide vleugels bestaat uit vijf slaapkamers met eigen doucheruimtes, wc en wastafel. Twee daarvan zijn uitgerust met tweepersoonsbedden (180×200), de andere drie met twee eenpersoonsbedden (90×200).

Tussen beide bovenvleugels is een kleine slaapzaal geplaatst met zes bedden (90×200) zonder badkamer, voor de jongsten die de badkamer van hun ouders kunnen gebruiken.

Tegenover deze slaapzaal vind je een kleine leeszaal, waar je je een beetje kan afzonderen van de rest van de bewoners, om een ​​gezelschapsspel te spelen of in alle rust een boek te lezen.